Zážitky z plavby na lodi MSC Euribia 10. - 17. 6. 2023

Plavba na lodi MSC Euribia byla cestovatelským zážitkem. Byla to její úplně první plavba z Kielu do Norských fjordů. Loď předčila naše očekávání ve všech směrech. Už jenom fakt, že je díky pohonu na LNG energeticky nejefektivnější výletní loď v historii. Přínosné jsou i další nejmodernější environmentální technologie, včetně pokročilých palubních systémů čištění odpadních vod nebo nakládání s odpadem.

MSC Euribia_fjordySamotná loď nás nadchla nepřebernými možnostmi zábavy, relaxu a sportovních aktivit.
Unavené po cestě jsme se vrhly jako první do vyhřívaného venkovního bazénu s mořskou vodou. Když budete mít dlouhou chvíli, tak si můžete zajít do plně vybavené posilovny nebo si zaběhat na běžecké dráze. Vrcholem adrenalinu je lanové centrum, tady jsme si připadaly jako opičky, ale všechny úseky jsme nakonec zvládly. Večer lze posedět v barech, zajít si do divadla nebo na nákupy do obchodů se zbožím světových značek. 

Dobrá zpráva pro gurmány: v restauraci si lze vybrat z opravdu bohaté nabídky skvělého jídla. Vše fungovalo jako na drátkách a svižný personál nám četl přání snad z očí. Nabídka jídel je opravdu velice rozmanitá a připravovaná z kvalitních surovin. Nemohly jsme vynechat ani pravou italskou pizzu tvořenou přímo na místě zkušenými "pizzaiolo".

 

Trasa plavby léto 2023

Trasa této plavby začala v německém Kielu a pokračovala do dánské Kodaně, norského Hellesyltu, Alesundu a Flaamu. Zažili jsme krásné počasí s teplotami šplhajícími až ke 24 stupňům a naprosto klidné moře. Největším zážitkem byly překrásné výhledy z lodi, když jsme proplouvali fjordy. Snažili jsme se tu nádheru zachytit fotoaparátem, ale to jednoduše není možné, to prostě musíte vidět na vlastní oči!
Prohlédněte si album fotografií na našem Facebooku.

Byla to jedna z našich nejkrásnějších plaveb. Chtěly bychom tímto tuto krásnou dovolenou doporučit všem dalším milovníkům výletních lodí.

Již v tuto chvíli je prodej plaveb na lodi MSC Euribia do Nosrkých fjordů v prodeji pro tento rok 2023 i pro příští sezónu 2024.  
Doporučujeme již nyní rezervovat plavbu a zajistit si tak nejlepší ceny a nejširší výběr typů kajut. 
Se svými zkušenostmi z plavby a její trasy se s vámi radi podělíme.

Tým CK Oneworld Travel

 

VYHLEDEJ PLAVBY MSC Euribia  - NORSKÉ FJORDY 


Užitečné odkazy:
- loď MSC Euribia
- článek: MSC Euribia - nejnovější loď flotily MSC
- článek: Ještě lepší Yacht Club na plavbách MSC
- blog: Enviromentální udržitelnost ve světě výletních plaveb

 



 

Zpět do blogu