TOP aktivity na plavbách Royal Caribbean

Na plavbě lodí společnosti Royal Caribbean může být každý váš den okořeněn širokou škálou aktivit a zábavy. Najdete zde nejrůznější způsoby a styly zábavy a také rozmanité atrakce, zkrátka každý den a noc přináší něco nového.

Plavby jsou vhodné i pro děti, které si tu užíjí spoustu dobrodružství. Díky programům v dětských klubech mohou rodiče získat trochu vlastního času. 

Animační týmy společnosti Royal Caribbean mají za úkol denně naplnit váš čas na palubě lodi do poslední minuty. Z nabízených aktivit můžete vybírat od vědomostních soutěží přes taneční lekce, cvičební programy, soutěživé míčové hry, ochutnávky vína, bingo, kurzy potápění i surfování, je tu opravdu pro každého něco. Tyto aktivity jsou pochopitelně pro každého dobrovolné, zapojit se můžete jen když máte náladu a chuť.

TOP aktivity na plavbách Royal Caribbean

  • Horolezecká stěna, kterou si užijí jak nováčci, tak i pokročilý lezci!
  • Minigolf
  • Simulátor surfování FlowRider, který vám zajistí pocit jako na divokém moři 
  • Zábavná a osvěžující jízda na tobogánech, jejichž množství je nepřeberné
  • Simulátor parašutismu
  • Zipline - jízda s velkolepým výhledem na horní paluby lodi
  • Jízda na autodromu
  • Zábavná úniková místnost
  • Bruslení na rozlehlém kluzišti, kde se v noci konají úžasné ledové show
  • Splashaway Bay - aquapark Royal Caribbean, který je obohacen skluzavkami, vodními děly, smáčecími vědry a gejzíry
  • Vyhlídková kapsle North Star vás vynese vysoko nad loď pro bezkonkurenční 360 stupňové výhledy na svět

Pokud by snad někdo hledal ještě více, najde další atraktivní a adrenalinové zážitky na privátním karibském ostrově Coco Cay, kde mnoho lodí flotily RCI zastavuje.

  

Fitness

Jednou z oblíbených aktivit na palubě je udržovat se ve fyzické kondici. Ať už rádi trávíte čas v posilovně, nebo jen hledáte způsob, jak si odpracovat lahodné jídlo podávané na palubě, fitness centrum Royal Caribbean je pro vás tím pravým místem. Kromě toho jsou zde prostory pro fitness lekce, jako je spinning, jóga a pilates. 

Večer na palubě

Po západu slunce se lodě Royal Caribbean zaplní spoustou večerních aktivit. Hudba je velkou součástí nočního života, hosté najdou živá vystoupení po celé lodi spolu i s možností tančit. Běžné jsou také taneční večírky, karaoke a promítání celovečerních filmů. 

Nejen živá vystoupení jsou to, co byste na palubě rozhodně neměli vynechat. Na každý večer je připravené divadelní představení, které je obohacené o akrobatické kousky či vyplněné vystoupeními perfektních zpěváků a bavičů. 

Potápěčská akrobacie a energická hudba je jedno z nejoblíbenějších zábavních míst na palubě.

                                   

Adventure Ocean - zábava pro celou rodinu

Díky oceněnému programu pro mládež Adventure Ocean budou děti milovat dovolenou na plavbě Royal Caribbean stejně jako jejich rodiče. Díky interaktivním programům a aktivitám navrženým pro jejich věkovou skupinu dává Adventure Ocean dětem šanci objevit zcela novou stránku sebe sama.

Program Adventure Ocean: Tento bezplatný program je rozdělen do tří samostatných skupin: Aquanauti, Průzkumníci a Voyageři. Každá skupina nabízí jiné aktivity a hry, které zahrnují zábavu a učení. 

Aquanauti: Pro děti od 3 do 5 let. Aktivitami mohou být malování na obličej a talentové show. Dále si děti mohou užít superhrdinské odpoledne.
Průzkumníci: Pro děti ve věku od 6 do 8 let. Zde se vaše dítě může zapojit do olympiády, zahrát si karnevalové hry nebo se vydat na lov! Při setkání s průzkumníky je spousta práce.
Voyageři: Pro děti ve věku od 9 do 11 let. Některé aktivity nabízené ve skupině zahrnují karaoke nebo špionážní hry.

        

Odpočiňtě si na krásných lodích od lodní společnosti Royal Caribbean, kde zažijete spoustu zábavy, odpočinku, kulinářských prožitků, krásných výhledů a také spoustu zábavných, osvěžujících a nezapomenutelných aktivitit.

Další informace:
Lodní společnost Royal Caribbean
Atrakce na lodích Royal Caribbean

Zdroj obrázků: Image library RCI
Zdroj videa: You Tube, kanál Royal Caribbean

Zpět do blogu