Plavba s Wonder of the Seas je také kulinářským zážitkem

Americká lodní společnost Royal Caribbean International představila seznam více než 20 restaurací na palubě své nejnovější lodi Wonder of the Seas, která vyplouvá poprvé na moře v březnu 2022.

Jižanská restaurace

V čele seznamu stojí zcela nová specializovaná restaurace a bar The Mason Jar Southern Restaurant & Bar pro pozdní snídaňový brunch, večeře a noční občerstvení. Tento nový koncept zve hosty, aby se podělili o jídlo, nápoje a vzpomínky v příjemném a neformálním domáckém prostředí.

Motto restaurace The Mason Jar Southern Restaurant & Bar zní: SKUTEČNÁ JIŽANSKÁ JÍDLA. A jižanský šarm je tu skutečně obsažen v každém detailu. Prostory jsou dekorované ve stylu farmy, rozléhají se tu tóny živé country hudby, nechybí útulná veranda s houpačkou na lenošení a bar, který je centrem dění.


Na jídelním lístku jsou tradiční jižanská jídla a novinky jako čerstvě upečené sušenky s podmáslím a kukuřičný chléb jalapeno. Hosté se zde mohou zastavit na pozdní snídani a ochutnat snídaňové sušenky s klobásovou omáčkou, čedarem a slaninovo-cibulovým džemem nebo lepkavě sladké skořicové role. Hvězdou večerního menu jsou Chicken'n Waffles nakládané v podmáslí, připravené podle babiččina receptu. Mezi další večerní speciality patří bohaté Lobster n’ Crawfish Gumbo z humra a raka, smažená zelená rajčata a krabí Beignets podávané s krémovým krabím dipem. A kdykoli během dne zde vylepší náladu pochoutky jako kořeněný broskvový čaj nebo dekadentní šejk z arašídového másla, banánu a bourbonu.

V nabídce je také více než tucet amerických druhů whisky a výběr jižanských nápojů. Patří k nim mátový julep posypaný moučkovým cukrem a Mississippi Moonlight, vyrobený z ostružin, ostružinového nektaru moonshine a limonády, podávaný ve vychlazené sklenici, zvané "mason jar".

Nepřeberné možnosti stravování a lákavé bary

Italská klasika Giovanni's Italian Kitchen & Wine Bar je také představena poprvé v rámci třídy Oasis Class. Každodenní rodinný styl s nabídkou čerstvě vyrobených původních lahůdek od ručně hnětené pizzy po uzeninové mísy a kuličky z teletiny, doplněné rozsáhlým vinným lístkem a koktejly jako Aperol Spritz a Negroni.

Klasická restaurace Wonderland se vhodně doplňuje s asijskými chutěmi v Izumi a americkým steakhousem Chops Grille. Americké sezónní speciality si vychutnáte v 150 Central Park, jídla inspirovaná kuchyní Nové Anglie v Hooked Seafood. Nechybí i další oblíbené značky této lodní společnosti: Johnny Rockets, Starbucks, Sugar Beach a další.

Hosté na Wonder of the Seas mohou doplňovat svá jídla Karibikem inspirovanými nápoji, klasickými či nealkoholickými koktejly, která jsou součástí nových nápojových lístků Royal Caribbean.

V oblíbeném sportovním baru Playmakers Sports Bar & Arcade v americkém stylu se setkávají hosté všech věkových kategorií při sledování významných sportovních soutěží na velkoplošné obrazovce, při přátelských turnajích v herní arkádě nebo při sklence studeného točeného piva.

V ​El Loco Fresh si vychutnáte čerstvé a na objednávku připravené mexické speciality tacos, burritos a quesadillas. Na lodi Wonder od the Seas bude mít premiéru také bar Cantina Fresca s výběrem "aguas frescas," margaritas a jiných mexických nápojů. Vue je nový víceúrovňový bar s panoramatickými výhledy na moře ve dne a barevným mozaikovým baldachýnem v noci. Bar Lime & Coconut na otevřené palubě u bazénů je ozvučen karibskými rytmy.

Nová výletní loď Wonder of the Seas

Plavidlo Wonder of the Seas má kapacitu 5 734 hostů, 2 300 členů posádky, délku 362 m a tonáž 236 857 tun. Je již pátou lodí úžasné třídy největších lodí na světě – Oasis Class, ale ani zdaleka není jen kopií svých starších sester.

  Vyhledej plavby lodí Wonder of the Seas 

Inaugurační sezóna 2022

Svou inaugurační sezónu Wonder of the Seas zahájí již v březnu 2022 plavbami z po východním a západním Karibiku se zastávkami například ve Philipsburgu na St. Maarten, San Juan v Portoriku, honduraském Roatanu, Charlotte Amalie na St. Thomas, mexickém Cozumelu a samozřejmě nemůže chybět PerfectDay na populárním soukromém ostrově CocoCay. Nalodění a vylodění je ve Fort Lauderdale na Floridě, USA.

V dubnu 2022 se pak přesune do Evropy, kde v západním Středomoří na svých týdenních okružních plavbách zavítá do Livorna, Neapole, Palma de Mallorca a Marseille ve francouzském Provensálsku. Nalodění bude možné v Barceloně nebo v Civitavecchii.

Nová loď Wonder of the Seas je bezpochyby dalším skvělým přírůstkem do flotily výletních lodí, na jejichž palubách zažijete dokonalou dovolenou kdykoliv během roku.

Publikováno 26. 1. 2022 na základě tickové zprávy Royal Caribbean International
Fotografie: Royal Caribbean Press Center

 

Zpět do blogu